Lloguer d'Espais

DISPOSEM DE 4 SALES DE LLOGUER PER A CELEBRACIONS, CONFERÈNCIES O FORMACIÓ UNA TERRASSA I LA SALA D'ACTES.

Amb el lloguer d'aquests espais oferim coffe breaks o menú. 
Consultar disponibilitat i preu --> Carles (652307020)

1. SALA MAS BES Situada al costat de l'Agrobotiga. Té capacitat per a 120 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, megafonia, taules, cadires, i lavabos propis. Disposa també de barbacoa a l'exterior.

Exemple d'una celebració a la Sala Mas Bes.  

Lloguer de la Sala per a formació professional.2. SALA EL TALLER Situada al costat de la masia. Té capacitat per a 50-55 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, taules, cadires, lavabo propi i una petita cuinaTambé disposa d'una barbacoa portàtil. 
Exemple de la sala El Taller preparat per a una celebració.3. SALA LA CORT Situada al costat de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, nevera, taules, cadires, lavabo propi i barbacoa


4. SALA MONTSERRAT Situada a la part nova de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa de TV, climatització, taules, cadires, mini cuina i lavabo propiTambé disposa d'una barbacoa portàtil. LA TERRASSA està situada davant l'agrobotiga. Te capacitat per a unes 55-60 persones. Espai ideal per llogar a l'estiu i fer una barbacoa. Disposa de taules i cadires.


SALA D'ACTES MAS BES AL MIG DE LA GRANJA espai situat sobre la lleteria de la granja. És on passem l'audiovisual de les visites. Es lloga per a jornades tècniques ramaderes però no per fer celebracions. 
Exemple d'una escola mirant l'audiovisual de la granja.

Jornada tècnica ramadera.

Nova zona d'autocaravanes al costat del pàrquing de Granja Mas Bes.SERVEIS
- Aigua potable
- Connexió elèctrica
- Buidat d'aigües negres i grises
- Pernoctar.

ALTRES SERVEIS
- Agrobotiga amb venta de producte de la granja i altres de proximitat.
- Zona de cafeteria
- Visites guiades tots els caps de setmana a les 11.30h. (cal reservar). Preu 5€
- Museu rural (gratuït)

PREU
- No té cost. Simplement es demana fer un bon ús de la zona i realitzar una activitat a la granja o comprar a la nostra agrobotiga.

3 comentaris:

 1. Excel.lent. Hem estat a la celebració d'un bateig, un 10 els espais, la decoració el menjar, el tracte, els serveis (agrobotiga, el museu...). Enhorabona. Ho recomano molt per qualsevol celebració petita o gran o qualsevol trobada amb colla d'àmics o familia.

  ResponElimina
 2. Bones!!
  Em passat un dia genial, la família Sacasa i Guari de Vidreres em ¡celebrat el aniversari d’en Marc, l’Abril i el meu al local del taller de Mas Bes, tots plegat 42 familiars i amics, com experiència i tracte amb la gent de Mas Bes una 10 rotund, molt agradables, un meseu molt farcit d’eines del camp i desprès una visita guiada per la granja, en definitiva molt recomanable a tothom!
  Gràcies a la família de Mas Bes!!

  ResponElimina
 3. Varem anar a buscar el tió de 10 nens i varem aprofitar per fer barbacoa! l'espai genial, supernet, ampli, amb lavabo i barbacoa. Ens varen deixar una cafetera Nespresso i ens van regalar llet i una coca (boníssima)! i si et manca alguna cosa...tenen una petita botiga amb molts productes..sens dubte repetirem! ah...i varem trobar els tions de tots els nens!

  ResponElimina